aanbod - Masterclasses

Masterclass voor ambitieuze hooggevoelige vrouwen

Ben je regelmatig overprikkeld en voert jouw innerlijke criticus vaak de boventoon? Ervaar jij emoties diep en intens? Ben je snel ontroert door prachtige subtiele details maar ook geraakt als iemand iets ‘onbenulligs’ zegt? Denk jij diep na alvorens in actie te komen en zit je veel in je hoofd? En voel jij feilloos aan wat er zich in de onderstroom afspeelt?

Kom dan naar de Masterclass ‘Het Sensitieve Vrouwenbrein’ waarin ik mijn kennis deel over hooggevoeligheid en het vrouwenbrein en je veel tips en inzichten krijgt. Tijdens deze masterclass:

  • Leer jij wat hooggevoeligheid is (vanuit de wetenschap)
  • Geef ik jou inzicht in de werking van het hooggevoelige vrouwenbrein
  • Ontdek je de invloed van hormonen
  • Vertel ik over epigenetica; er is meer dan nature en nurture
  • Krijg je tips hoe je de eerste stappen kunt zetten naar meer innerlijke rust
  • Ontmoet je gelijkgestemden in een kleine groep waarin er tijd en aandacht is om in gesprek te gaan met elkaar en ervaringen uit te wisselen
Na deze Masterclass weet jij wat hooggevoeligheid echt is en hoe je dit als prachtige karaktereigenschap vanuit kracht kan ervaren zodat jij dit positief kan inzetten. Daarnaast begrijp je beter hoe het vrouwenbrein werkt, waar negatieve overtuigingen en angsten vandaan komen en kan jij direct met de opgedane kennis en tips aan de slag in de praktijk!

Meld je hier aan, ik ontmoet je graag!

Woensdag 16 september van 19.30 – 21.30 uur
Locatie: Kern Jezelf, Vlasakker 35, Montfoort
Kosten: € 17,50 per persoon