aanbod - Masterclasses

Toen ik in 2013 ontdekte dat ik hooggevoelig was, vielen er veel puzzelstukjes op z’n plek. Ik las alles over dit onderwerp, ging naar HSP-congressen en investeerde veel in mijn persoonlijke ontwikkeling. 

Eindelijk begreep ik waarom ik mij vaak moe en overprikkeld maar ook onderprikkeld voelde, ik alles en iedereen doorzag maar daar niet op durfde te vertrouwen. Ik reflecteer dieper, ik voel feilloos aan wat de ander nodig heeft en weet intuïtief wat er onder de oppervlakte speelt. 

Ondertussen rondde ik de opleiding tot hooggevoeligheidsdeskundige succesvol af en ontdekte ik de kracht van Creatrix®. Nu ik mezelf zoveel beter ken en mijn onzekerheden heb aangepakt, leef ik het leven dat ik wil en bruis ik van de energie! Ik heb er mijn levenswerk van gemaakt ambitieuze hooggevoelige vrouwen te motiveren, inspireren en hen te laten stralen als nooit te voren. Ik begeleid vrouwen naar hun diepste kern zodat zij zonder negatieve overtuigingen, onzekerheden of angsten volledig zichzelf kunnen zijn en hun hooggevoeligheid inzetten als prachtig karaktereigenschap!

Masterclass 'Het sensitieve vrouwenbrein'

Voert jouw innerlijke criticus vaak de boventoon en ben jij regelmatig overprikkeld? Denk jij diep na alvorens in actie te komen en zit je veel in je hoofd? Ervaar jij jouw hooggevoeligheid (nog) niet als prachtig karaktereigenschap?

Kom dan naar de Masterclass ‘Het sensitieve vrouwenbrein’ waarin ik mijn kennis deel over hooggevoeligheid en het vrouwenbrein en je veel tips en inzichten krijgt. 

Tijdens deze masterclass:

Na deze masterclass weet jij wat hooggevoeligheid echt is, wat het betekent en hoe je deze prachtige karaktereigenschap vanuit positieve kracht kan ervaren. Daarnaast begrijp je hoe het vrouwenbrein werkt, wat de invloed is van onze vrouwelijke hormonen op ons doen en laten en waarom het streven naar balans niet werkt. Je weet waarin en waarom vrouwen verschillen met mannen en waar negatieve overtuigingen en angsten vandaan komen. Jij kan direct met de opgedane kennis en tips aan de slag in de praktijk!

Reviews

“Wat een herkenning”

“Wat een verrijking om mijn emoties te kunnen plaatsen” 

“Leuk en interessant” 

“Rianne is een kei in het creëren van een gezellige, open en veilige omgeving” 

“Food for thought”

Masterclasses

Meld je hier aan, ik ontmoet je graag!

Een mooie woensdagavond in 2021 (wordt gepland na versoepeling van de coronamaatregelen).
Locatie: Kern Jezelf, Vlasakker 35, Montfoort
Kosten: € 17,50 per persoon

Wil je graag bij deze masterclass aanwezig zijn? Stuur mij dan een berichtje, ik informeer jou als eerste zodra de nieuwe data gepland zijn!