CREATRIX®​

Vanuit mijn onderneming Kern Jezelf help ik ambitieuze hooggevoelige vrouwen van hun belemmerende overtuigingen en angsten af door middel van de methode Creatrix®. Deze zeer geavanceerde visualisatiemethodiek is speciaal ontwikkeld voor het vrouwenbrein, het doorbreekt jouw blokkades, negatieve overtuigingen, emoties en angsten. Daarnaast zorgt Creatrix® ervoor dat ratio, gevoel en intuïtie weer met elkaar worden afgestemd. Het werkt op het onderbewuste brein, daar waar alle antwoorden in jou aanwezig zijn. Creatrix® werkt snel, is pijnloos en geeft blijvend resultaat zodat jij echt anders gaat denken, voelen en doen. Gegarandeerd!

Wat is Creatrix®?

Creatrix® is ontwikkeld door Maz Schirmer, oprichtster van het Institute of Women International in Australië. Creatrix® is dé methodiek om vrouwen van hun belemmerende overtuigingen en angsten af te helpen. Deze zeer geavanceerde visualisatiemethodiek (het is niet te vergelijken met EMDR, Hypnose, NLP, coaching etc.) zorgt ervoor dat vrouwen hun blokkades en issues qua gevoelens en gedachten loslaten zodat ze weer die vrouw kunnen zijn die ze in de kern al waren: zelfverzekerd, krachtig, stralend en vol energie!

Het enige wat van jou gevraagd wordt is dat je er helemaal klaar voor bent om zonder angsten en belemmerende overtuigingen voluit en vrij te gaan leven. Je geeft je volledig over aan het proces en geeft 100% commitment, die krijg je uiteraard ook van mij.

Waarom Creatrix®?

Je hebt wellicht al van alles geprobeerd op het gebied van coaching en training, therapie en zelfhulpboeken gelezen. Steeds weer bleek dit een quick-fix te zijn en na verloop van de tijd verviel je weer in oud gedrag, gedachten, gevoelens en patronen.

Met Creatrix® is dat verleden tijd! Wat deze methode zo uniek maakt:

Creatrix® en hooggevoeligheid

“Een hooggevoelig persoon heeft een gevoeliger zenuwstelsel waardoor zintuiglijke prikkels en emoties dieper verwerkt worden.”
(Elaine Aron, grondlegster van het begrip Highly Sensitive Person)

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ongeveer een op de vijf mensen hooggevoelig is, ook wel hoogsensitief of HSP (Hoog Sensitief Persoon) genoemd. Hooggevoeligheid is een persoonlijkheidskenmerk, je wordt dus zo geboren. Je hebt oog voor subtiele details en neemt meer en intenser waar dan anderen en daarnaast verwerk je al deze informatie grondiger en nauwkeuriger. Je kan intens genieten maar het betekent ook dat je meer tijd nodig hebt om alle prikkels te verwerken en ervan te herstellen.

Na Creatrix® zal je merken dat je minder snel overprikkeld raakt en interne en externe prikkels makkelijker verwerkt. Ook ga je ervaren dat je anders reageert op de verwerking van deze prikkels. Je bent minder moe, geduldiger met je omgeving, liefdevoller naar jezelf en je bent meer geaard. Omdat jij je hebt ontdaan van alle negatieve emoties, belemmerende gedachten en angsten, blijf je dicht bij jezelf en is jouw bewustwording vergroot waardoor jij alleen nog maar keuzes maakt vanuit je hart en die bij jou als ambitieuze hooggevoelige vrouw passen!

Wil je meer weten over Creatrix® en wat het voor jou zou kunnen betekenen, neem dan contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over!