FILMAVOND 'SENSITIVE - THE UNTOLD STORY'

SENSITIVE - THE UNTOLD STORY

Wil jij alles weten over hooggevoeligheid vanuit de wetenschap, verteld door o.a. de grondlegster van het begrip HSP (Highly Sensitive Person), Elaine Aron?

Kom dan naar de filmavond ‘Sensitive – The Untold Story’!

Graag deel ik de mooie en bijzondere film met jou om meer kennis en begrip over hooggevoeligheid vanuit de wetenschap te delen. In deze film komen verschillende wetenschappers aan het woord en vertellen hooggevoelige mensen hun verhaal hoe zij hun prachtige karaktereigenschap ervaren in (liefdes)relaties, werk, kinderen en ouderschap. Na de film is er ruimte om met elkaar in gesprek te gaan over de film en na te praten.

Voor wie:
Iedereen die geïnteresseerd is in hoogsensitiviteit. (HSP’ers, ouders met hoogsensitieve kinderen, vrienden, partners, werkgevers, collega’s, coaches etc.)
 

Reviews

Ik begrijp mijn kind nu zoveel beter!

Deze film gaat over mij…

Deze film heeft mij meer geleerd dan de sessies bij mijn coach...

Wat een eye-opener!

MELD JE HIER AAN

Woensdag 17 april 2024
19.30 – 21.30 uur
Locatie: Vlasakker 35, Montfoort
Kosten: € 9,50 per persoon

SENSITIVE - THE UNTOLD STORY

De Amerikaanse arts en psychotherapeute Elaine Aron heeft een mooie documentaire gemaakt over hooggevoeligheid. Ze heeft hiervoor 40 mensen geïnterviewd waaronder Alanis Morissette die zelf ook hooggevoelig is, en verschillende wetenschappers. Het doel van de film is om hooggevoeligheid bekender te maken en de wereld van HSP-ers en niet HSP-ers dichter bij elkaar te brengen. De film duurt een uur (Nederlands ondertiteld) en gaat in op de kwaliteiten en valkuilen van HSP.