aanbod - Kern Jezelf Creatrix® programma

Jij bent een ambitieuze, sensitieve vrouw. Je wilt oprecht dingen bereiken in het leven die zinvol zijn en bijdragen aan een hoger doel. Je bent een snelle creatieve denker, je hebt oog voor detail en ziet snel oplossingen en verbanden.

Tegelijkertijd vind je het moeilijk om jezelf te laten zien want wat zullen anderen wel niet van jou vinden… Je twijfelt over jouw competenties en je hebt maar weinig compassie met jezelf. Je moet veel van jezelf en je vooral niet aanstellen, tanden op elkaar en gewoon doorgaan. Je voelt je overprikkeld, vermoeid en weet niet meer hoe je uit de overleefstand moet komen.

Ergens weet je wel dat je genoeg kennis van zaken hebt, je echt iets kan bijdragen maar hoe? De stemmetjes in je hoofd houden jou klein “wat doe ik er toe, wie zit er nou op mij te wachten?”. Door jouw perfectionisme stel je dingen uit en is het nooit goed genoeg waardoor je jezelf niet durft te laten zien

Hoe zou het voor jou zijn als al jouw negatieve overtuigingen verdwenen zouden zijn:

"Be the person you needed when you where younger"

wat vrouwen zeggen over het Creatrix® programma

Ben je er klaar voor om te investeren in een programma met resultaatgarantie?

Dat kan door voor eens en altijd af te rekenen met jouw angsten, belemmerende overtuigingen en negatieve emoties met het Kern Jezelf Creatrix® Programma. Tijdens dit programma gaan we wekelijks samen aan de slag met de Creatrix® methode in sessies van ongeveer 2 uur (live of online via Zoom). Dit Creatrix® Programma duurt ongeveer 6 tot 8 weken. Wij zijn pas klaar als jouw issues die jou jaren hebben tegengehouden om vol zelfvertrouwen en energie te leven, verdwenen zijn.

Het enige wat van jou gevraagd wordt, is jouw intrinsieke motivatie om echt een verandering te willen om voluit en vrij te gaan leven. Je geeft je volledig over aan het proces en geeft 100% commitment, die krijg je uiteraard ook van mij. Het Kern Jezelf Creatrix® Programma is maatwerk, iedere vrouw heeft immers verschillende behoeften in haar persoonlijke groei. De kosten van dit programma bespreken wij na afloop van het kennismakingsgesprek.

Rianne Creatrix

Na het Kern Jezelf Creatrix® programma

Zijn jouw angsten, belemmerende overtuigingen en negatieve emoties verdwenen zodat:

Ben je geïnteresseerd in wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Ik ontmoet je graag!

Wil je weten wat Creatrix® voor mij heeft betekend?

Lees hier mijn verhaal!