Reset je brein

Ben je er helemaal klaar mee dat jouw leven geregeerd en bepaald wordt door de mensen om je heen? Wil je hier verandering in aanbrengen? Creatrix® maakt het mogelijk om de regie over jouw leven weer in eigen handen te nemen, waardoor je jouw leven voluit kunt gaan leven! Reken af met negatieve overtuigingen en doorbreek je diepgewortelde patronen waardoor jij je leven voorgoed verandert!

Herken jij je hierin?

Je bent een ambitieuze, sensitieve vrouw. Je houdt van hard werken en bent resultaatgericht. In alles wat je doet staat ‘zingeving’ voorop. Je ‘ziet’ mensen echt, ook jezelf. Je bent niet bang om naar jezelf te kijken. Je bent wel bang voor wat anderen van je vinden. Daar kun je je heel druk over maken, bewust en onbewust.

Je voelt feilloos aan wat er bij ander speelt en staat voor iedereen klaar. Je zorgt ervoor dat de ander krijgt wat hij of zij nodig heeft, maar je slaat je eigen behoeftes over. Hierdoor kom je maar niet toe aan jezelf. Aan je eigen dingen, aan de dingen die JIJ leuk vindt. De positieve instelling die je altijd had, is weggeëbd. Je bent moe, overprikkeld en je voelt je snel gestrest.

Je wéét dat dit niet is wie jij werkelijk bent. Je wilt er wel voor anderen zijn, maar je wilt meer ruimte voor jezelf. Voor jezelf en je eigen dingen kunnen kiezen. Je vindt het moeilijk om jouw plekje te claimen en ‘nee’ te zeggen. Ook als je weet dat dit beter voor je zou zijn.

Ho, stop! Tot hier en niet verder!

Als dit in grote lijnen beschrijft hoe jij je voelt, dan kun je eigenlijk niet anders dan actie ondernemen om jezelf te beschermen tegen een burn-out, bore-out of depressie. Maar door blijven gaan op pure wilskracht is beklemmend. Het verstikt je en je wordt er niet gelukkig van. Laat mij je helpen door middel van Creatrix®!

Met Creatrix® krijg je zelf de regie over jouw leven

Creatrix® is een zeer geavanceerde visualisatiemethodiek die speciaal is ontwikkeld voor het vrouwenbrein. Het doorbreekt onzekerheden, negatieve overtuigingen, emoties en angsten. Daarnaast zorgt Creatrix® ervoor dat ratio, gevoel en intuïtie weer met elkaar worden afgestemd. Het werkt op het onderbewuste brein, daar waar alle antwoorden in jou aanwezig zijn. Creatrix® werkt snel, is pijnloos en geeft een duurzaam resultaat zodat jij echt anders gaat denken, voelen en doen.

"Wie naar buiten kijkt, die zoekt. Wie naar binnen kijkt, die vindt."

Hoe heerlijk zou het zijn

Als jij er klaar voor bent om voor eens en altijd van je issues af te komen zodat jij vanuit innerlijke rust weer vol zelfvertrouwen en energie gaat stralen, vraag dan een gratis kennismaking aan.

Resultaatgarantie

Het CREATRIX® programma komt met een resultaatgarantie. Dat is niet zomaar. Als je alle zelfhulpboeken, therapieën, trainingen en cursussen al hebt geprobeerd en je blijft in oud gedrag en oude patronen vervallen, dan is deze methode dé oplossing voor jou.

Aantal sessies en duur

Tijdens dit programma gaan we wekelijks samen aan de slag met de Creatrix® methode in sessies van ongeveer 2 uur (live of online). Het Creatrix® programma duurt ongeveer 6 tot 8 weken.

Meestal zijn na 6 weken de issues, die jou wellicht al jarenlang hebben tegengehouden om voluit te leven, OPGELOST!

Rianne Creatrix

Belangrijk: dít vraagt deelname aan het CREATRIX® van jou:

Het enige, maar heel belangrijke(!) dat van jou gevraagd wordt, is jouw intrinsieke motivatie echt verandering te willen. Je neemt volledig eigenaarschap voor jouw issues en je geeft je volledig over aan het proces met 100% commitment. Die 100% commitment krijg je uiteraard ook van mij.

Investering

Het Kern Jezelf Creatrix® programma is maatwerk. Iedere vrouw heeft immers verschillende behoeften in haar persoonlijke groei. De investering voor dit programma bespreken wij dan ook na afloop van het gratis kennismakingsgesprek.

Na het Kern Jezelf CREATRIX® programma

Na het volgen van het Kern Jezelf CREATRIX® programma zijn jouw onzekerheden, angsten en negatieve overtuigingen verdwenen waardoor:

  • Jouw innerlijke criticus niet langer de boventoon voert
  • Interne en externe prikkels minder hard binnenkomen en je deze sneller verwerkt
  • Je weer vertrouwt op jezelf en je keuzes maakt vanuit je hart
  • Jij jezelf weer serieus neemt en je niet meer uit balans laat brengen
  • Je gemakkelijk en moeiteloos jouw grenzen aangeeft
  • Je veel meer in het hier en nu leeft

wat vrouwen zeggen over het Creatrix® programma

Toen ik met Creatrix® in aanraking kwam was ik sceptisch maar ik voelde ook ergens dat het mij verder zou brengen. Dus de sprong gewaagd en wat een fijne ervaring was dat! Creatrix® laat mij echt anders kijken naar mijzelf en mijn leven. Er is een bepaalde rust in mijn leven gekomen. Ik ben kalmer en betrek zaken niet meer zo snel persoonlijk. Verder is de methode snel, duurzaam en hoef je oude pijn niet opnieuw te ervaren of exact te weten waar de oorzaak van je issues ligt. Dat vind ik echt een grote pré. 

- Monique -

Bij Rianne heb ik een fijn coachingstraject gehad. Een fijne aanpak waardoor mijn issues zijn aangepakt, ik ze of niet meer heb dan wel snel kan loslaten. Ik heb het traject inclusief begeleiding van Rianne zelf als erg fijn ervaren en kan elke vrouw die issues heeft met belemmeringen in het dagelijks leven dit echt aanraden :)!


- Rosella -

Voordat ik met Creatrix® in aanraking kwam was ik eigenlijk al jaren zoet met steeds weer een andere psycholoog, methodes als EDMR, cognitieve gedragstherapie etc. Maar niets wat mij echt voor de langere termijn hielp of verder bracht. Nu ik het Creatrix® programma afgerond heb zie ik en ben ik een totaal andere vrouw, ik ben een vrouw die los is van haar ballast en gelooft in zichzelf en in de toekomst!

- Valerie -

Waarom de Creatrix® methode?

CREATRIX® is een zeer geavanceerde manier van visualisatie (niet te vergelijken met EMDR, Hypnose en NLP), waarmee je het logisch brein omzeilt. Alle blokkades en issues worden in het onderbewuste brein geherprogrammeerd, waardoor je je weer gaat gedragen en voelen als de persoon die je in de kern altijd al was.

Het Creatrix® programma geeft garantie op het afgesproken eindresultaat, iets wat geen enkele andere methodiek biedt!