Hormonale analyse

Met een hormonale analyse krijg je inzicht in eventuele disbalansen in je stresshormonen, schildklierhormonen, vrouwelijke hormonen (oestrogeen en progesteron), testosteron en het insulinehormoon. Zo weet je precies waar je klachten vandaan komen én hoe je ze op kunt lossen!

MISSCHIEN ERVAAR JE AL EEN TIJD:

HORMONALE DISBALANS

Een hormonale disbalans kan de oorzaak van heel vervelende klachten zijn. Meestal heb je niet alleen last van deze klachten, maar ook van het feit dat je er maar niet achter komt waar deze klachten vandaan komen of hoe ze zijn ontstaan. Dit kan heel erg frustrerend zijn.

EEN HORMONALE ANALYSE GEEFT JE INZICHT IN DE OORSPRONG VAN JE KLACHTEN

Veel klachten worden weggewuifd met drukte, overspannenheid, burn-out of depressie. Maar in veel gevallen ligt de oorzaak in een hormonale disbalans. En dit betekent: er is een oplossing voor je klachten! Om erachter te komen wat je precies te doen staat en waar jouw klachten door (zijn) ontstaan, kun je een hormonale analyse laten doen.

UITSLAG VAN DE HORMONALE ANALYSE

Uit de analyse komt een helder beeld van welke hormonen uit balans zijn. Op basis van de vooraf toegestuurde vragenlijsten ontvang je van mij een persoonlijk adviesrapport vanuit holistisch en orthomoleculair oogpunt inclusief suppletieadvies. Dit rapport bespreken wij samen tijdens een gesprek in mijn praktijk. Daarin leg ik je precies uit of, en zo ja welke, hormonen bij jou uit balans zijn. Ik vertel je precies hoe jouw lichaamsprocessen werken zodat jij gaat begrijpen waar jouw klachten vandaan komen en zodat jij gericht aan de slag kan met het herstellen van jouw hormoonbalans.

Als je weet hoe jouw lichaam in elkaar zit en wat het nodig heeft en wat niet, is de eerste stap in bewustwording en verandering gezet.

Reviews

Al een lange tijd heb ik last van vage klachten buikpijn, hoofdpijn, kort lontje, snel moe etc. Die hormonen schommelen geduurde de maand lekker op en neer waar ik echt last van heb. Ik kwam in Rianne's mooie praktijkruimte om mijn persoonlijk adviesrapport met Rianne door te nemen. Uit het adviesrapport komt een mooi duidelijk advies naar voren wat Rianne super goed met al haar kennis kan toelichten, ze neemt echt de tijd voor je. Rianne heeft me door haar enthousiasme en kennis overtuigd dat dit mij gaat helpen. Ik ga aan de slag ben heel erg benieuwd wat het mij gaat brengen.

- Sandra -

Ik wilde graag weten of mijn klachten zoals vermoeidheid, neerslachtigheid, heftige menstruaties en pijnlijke borsten te maken hadden met een hormonale disbalans. Uit de vragenlijsten en de toelichting van Rianne begreep ik al snel dat ik hormonaal uit balans was en dat daar mijn klachten vandaan kwamen. Ik heb er voor gekozen om met het Reset je Hormonen programma te starten en daar heb ik geen moment spijt van! Wat heeft voeding een invloed op je hormonen zeg! Ik voel mij nu veel minder vermoeid en heb weer normale menstruaties. Omdat ik nu begrijp hoe mijn lichaam werkt en wat tegen mij werkt, heb ik zelf de regie en dat voelt heel goed!

- Leonie -

WAT HOUDT DE HORMONALE ANALYSE PRECIES IN:

Een hormonale analyse geeft je inzicht in jouw hormoonhuishouding. Zo kun je erachter komen waar jouw klachten vandaan komen. Wanneer je na de hormonale analyse door wilt pakken en jouw hormonen weer in balans wilt brengen, dan kun je instappen in het 10-weekse Reset je Hormonen programma.