CONTACT

NEEM CONTACT OP

Heb jij last van hormoonklachten of denk je dat je hiermee te maken hebt? Voel jij je vermoeid en gestrest? Of heb je mentale uitdagingen en wil jij voor eens en altijd afrekenen met jouw onzekerheid, negatieve gedachten en patronen? En wil je hier graag meer over weten?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik help je graag.

Je kunt het formulier invullen of contact opnemen via onderstaande contactgegevens. Ik probeer altijd binnen 48 uur te reageren. 

Rianne contact

Rianne van der Stoep
NEI-Therapeut i.o.
Hormoon Expert
EMB-Therapeut
Stressoloog
Orthomoleculair Adviseur

In bezit van CPION geaccrediteerd diploma Medische en Psychosociale Basiskennis volgens de PLATO normen.

Ik ben er voor ambitieuze sensitieve vrouwen die weer grip willen krijgen op hun (stress)hormonen en emoties zodat zij weer vol energie gaan stralen!

Praktijkruimte Kern Jezelf

Je bent van harte welkom in mijn praktijk in Montfoort voor een wederzijdse kennismaking. Tijdens dit gratis kennismakingsgesprek kijken wij samen wat er op dat moment nodig is en kan jij ervaren of ik en mijn werkwijze bij jou passen. 

 Ik ontmoet je graag!

Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT (Collectief voor Alternatieve Therapeuten). Dit betekent dat ik voldoe aan de eisen van Wkkgz (Wet kwaliteit en klachten/geschillenzorg) en dat ik erkend ben als alternatief therapeut en als zodanig werkzaam mag zijn.

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de klachtenregeling zie www.gatgeschillen.nl