OVER RIANNE

“Ik denk dat ze hoogsensitief is.” Ik schrok van deze woorden van de leidster op het kinderdagverblijf. Wat is dat, hoogsensitief? Is er iets mis met mijn dochter? Thuis dook ik gelijk het internet op en toen vielen er een heleboel puzzelstukjes op z’n plek…

In alles las ik mijn dochter maar vooral mijzelf. Vanaf dat moment zag ik alles door de ogen van een hoogsensitief persoon (HSP). Een bal die ik al jaren onder water hield, begon te bewegen en wilde naar de oppervlakte. Ik had mezelf altijd aangepast en deed keurig wat er van mij gevraagd werd. Ik was behoorlijk van mijzelf verwijderd geraakt.

Over Rianne

DE KERN VAN MEZELF, DE OORSPRONG VAN KERN JEZELF

Omdat vanaf dat moment alles in mij riep dat ik wilde ontdekken wie ik tot in de kern ben en waar ik energie van krijg, sprong ik in het diepe, zegde na ruim 16 jaar dienstverband mijn baan op en startte een geweldige, persoonlijke ontdekkingsreis. Zo werd de basis voor Kern Jezelf gelegd.

Ik ontdekte dat de sleutel naar geluk en succes ligt in het kennen van jezelf. Tot in de kern. En van daaruit volledig te leven en weten waar je hart ligt.

In dit hele proces leerde ik mijzelf kennen, is mijn bewustzijn vergroot, rondde ik verschillende studies succesvol af, timmerde ik behoorlijk aan het uitbreiden van mijn netwerk en startte ik Kern Jezelf.

"DAT WAT VOOR JOU BESTEMD IS, ZAL NOOIT AAN JE VOORBIJ GAAN"

IK DROOMDE ERVAN OM BEVRIJD TE ZIJN VAN ONZEKERHEDEN EN ANGSTEN

Als geen ander weet ik hoe het is om ver verwijderd te zijn van je kern, niet meer te weten en voelen waar je blij van wordt. Door mijn angsten en overtuigingen stond steeds de handrem erop om echt stappen te maken in de dingen die ik graag wilde. Door verschillende therapieën heb ik hard aan mezelf gewerkt deze angsten en overtuigingen aan te pakken. Dit heeft mij zoveel gebracht dat ik nu zelfverzekerd en vol vertrouwen dé dingen doe die ik graag wil. En dat gun ik jou ook!

HOLISTISCHE BENADERING

Maar met alleen het oplossen van mentale blokkades ben je er niet. Je zult moeten werken aan lichaam én geest, die onlosmakelijk met elkaar in verbinding staan. 

Je kunt mentaal je dingen op orde hebben, als je lichaam en geest niet goed met elkaar in verbinding staan, dan blijven er tekorten in het lichaam ontstaan. In mijn geval uitte zich dat o.a. in een gebrek aan energie. Ik had nog werk te doen!  

Uit verschillende opleidingen kwam steeds weer het onderwerp hormonen terug. Ik vond het super verhelderend en nuttig om te realiseren dat wij iedere week een andere vrouw zijn en dat wij door onze hormonen totaal anders worden aangestuurd dan mannen. Ontzettend interessant én heel helpend: door de werking van je eigen lijf te begrijpen, kun je je eigen welzijn enorm verbeteren. Daarom ben ik met mijn celgezondheid en mijn hormoonhuishouding aan de slag gegaan. Dat ik díe vervolgstap heb gezet, dat heeft me zo ontzettend veel opgeleverd! 

Het mooie aan mijn werk vind ik de meetbare en merkbare resultaten die worden behaald. Daar word ik heel erg blij van en het motiveert mij nog meer vrouwen te helpen. 

Wat anderen zeggen over mij:

Vanaf moment één heeft Rianne mij met open armen ontvangen, ze straalde zoveel rust en genegenheid uit waardoor ik mijzelf direct op mijn gemak voelde en mijzelf 100% durfde open te stellen. Rianne luistert zeer aandachtig en voelt enorm goed aan waar de pijnpunten zitten waarmee je vervolgens aan de slag kunt gaan.

- Jessica -

Rianne kan zich goed inleven en geeft op een natuurlijke manier handvatten en richting zonder dat diegene dat opmerkt. Hierdoor leert diegene op haar gevoel te vertrouwen en voelt het als een eigen natuurlijk proces. Rianne heeft veel kennis van zaken en verdiept zich in de kern van haar klant en gebruikt haar gevoel en verdiepende kennis om het beste uit haar klant te halen. Ze straalt rust uit en is een flexibele denker, mensen voelen zich snel op hun gemak bij haar.

- Sonja -

Rianne is gevoelig en heel empathisch naar anderen en (tegenwoordig) ook naar zichzelf. Ze is altijd op zoek naar hoe iets ‘klopt’ en doorziet alles en iedereen. Ze gaat voor plezier naast diepgang en steekt haar mening niet (meer) onder stoelen of banken. Een verademing om bij te zijn.

- Nina -

WIE IS RIANNE VAN DER STOEP VERDER?

Naast het werken in en aan mijn onderneming Kern Jezelf, ben ik getrouwd met Robert en samen hebben wij twee prachtige dochters, Robine en Roos. Ik geniet van mooie ontmoetingen, zinvolle gesprekken en houd van uitgaan. Ik wil voelen dat ik leef!

Daarnaast vind ik het minstens zo fijn om tijd voor mezelf te hebben en de rust op te zoeken. Ik ben een echte introverte extravert. Ook heb ik een enorme leerhonger en ben ik breed geïnteresseerd. Ik lees dan ook vaak, veel en het liefst vijf boeken tegelijk.

Ik haal veel voldoening uit kennis delen, mensen inspirerende leerervaringen laten opdoen en het beste uit mezelf, anderen, processen en situaties halen. Ik heb een enorme drive het bewustzijnsniveau van vrouwen te vergroten en te versterken zodat zij meer impact ervaren met een duurzaam resultaat. Ik ben gek op analyseren, verbinding leggen en ontdekken waar iets vandaan komt door op zoek te gaan naar de oorzaak van mentale en hormonale klachten. En dit vervolgens vanuit de kern aan te pakken. 

Vanuit gevoel, kennis en ervaring en met oprechte aandacht voel ik intuïtief aan wat de ander nodig heeft voor een prachtige transformatie. Het is dan ook mijn passie om mijn kennis op een toegankelijke wijze over te brengen zodat vrouwen de regie over hun eigen leven weer in handen nemen!

IK STA VOOR: