over mij

hooggevoeligheid

“Ik denk dat ze hooggevoelig is.” Ik schrok van deze woorden van de leidster op het kinderdagverblijf. Wat is dat, hooggevoelig? Is er iets mis met haar? Thuis dook ik gelijk het internet op, en toen vielen er een heleboel puzzelstukjes op zijn plek…

In alles las ik mijn dochter, maar vooral mijzelf. Vanaf dat moment zag ik alles door de ogen van een hoogsensitief persoon (HSP). Een bal die ik al jaren onder water hield, begon te bewegen en wilde naar de oppervlakte. Ik had mezelf altijd aangepast en deed keurig wat er van mij gevraagd werd. Ik was behoorlijk van mijzelf verwijderd geraakt.

Over Rianne

persoonlijke ontdekkingsreis

Omdat vanaf dat moment alles in mij riep dat ik wilde ontdekken wie ik tot in de kern ben en waar ik energie van krijg, sprong ik in het diepe, zegde na ruim
20 jaar dienstverband mijn baan op en startte een geweldige, persoonlijke ontdekkingsreis. Zo werd de basis voor Kern Jezelf gelegd.

de sleutel naar geluk en succes

Ik ontdekte dat de sleutel naar geluk en succes ligt in het kennen van jezelf. Tot in de kern. En van daaruit volledig te leven en weten waar je hart ligt.

In dit hele proces leerde ik mijzelf kennen, is mijn bewustzijn vergroot, rondde ik verschillende studies succesvol af, timmerde ik behoorlijk aan het uitbreiden van mijn netwerk en startte ik Kern Jezelf.

"Dat wat voor jou bestemd is, zal nooit aan je voorbij gaan"

Een half jaar later

Tijdens een inspirerend en leerzaam HSP-Congres ontmoette ik een leuke vrouw die mij vertelde hoe zij vrouwen van hun diepgewortelde negatieve overtuigingen en angsten bevrijdt. Zij gaf aan dat zij met de methodiek Creatrix® vrouwen duurzaam, snel en pijnloos van hun blokkades afhelpt en daar ook echt garantie op geeft.

Ik had nog nooit van Creatrix® gehoord maar dit wilde ik ook! Ik had de laatste jaren veel gedaan aan mijn persoonlijke ontwikkeling met psychologen, coaches, therapeuten etc. maar kreeg mijn angsten en overtuigingen niet opgelost. Ik had mijn blokkades (h)erkend, gevoeld, begrepen en omarmd maar altijd kwamen ze na verloop van tijd weer terug.

Het liet mij niet meer los...

De dagen na deze ontmoeting droomde ik over hoe het zou zijn als ik helemaal bevrijd zou zijn van mijn faalangst, angst voor de afwijzing en mijn overtuigingen (ik ben niet goed genoeg, wat doe ik ertoe, wie zit er nou op mij te wachten). Ik zag helemaal voor me hoe ik Creatrix® kon toevoegen aan mijn praktijk. Dit was hét ontbrekende puzzelstukje, nu kon ik mezelf en alle andere ambitieuze hooggevoelige vrouwen echt verder helpen, definitief en tot in de kern.

Nergens kon ik een negatieve recensie vinden. Het leek toch haast te mooi om waar te zijn? Maar het liet mij niet meer los… Zonder dat ik precies wist wat mij te wachten stond, meldde ik mij aan voor de opleiding en ging er vol voor… En wat bleek, dit was waar ik al die jaren naar op zoek was geweest.

en dit gun ik jou ook!

Dat jij voor eens en voor altijd jouw diepgewortelde angsten, onzekerheden en negatieve overtuigingen aanpakt, definitief, snel en pijnloos. Jij weer innerlijke rust ervaart en gaat doen wat jij echt wilt doen. Duidelijk geef jij jouw grenzen aan zodat jij vol zelfvertrouwen en energie stralend de toekomst tegemoet gaat!

Als geen ander weet ik hoe het is om ver verwijderd te zijn van je kern, niet meer te weten en voelen waar je blij van wordt. Door mijn angsten en overtuigingen stond steeds de handrem erop om echt stappen te maken in de dingen die ik graag wilde. Creatrix® is daarom echt life changing geweest en dat is wat ik elke vrouw toewens!

Hoe mooi zou het zijn als ALLE vrouwen (moeders, dochters, kleindochters) zich bevrijd voelen van alle blokkades, echt gezien worden en hun leven vol gaan leven? 

kijk hier mijn voor en na video na Creatrix

ik sta voor:

Wie is Rianne verder?

Naast het werken in en aan mijn onderneming, ben ik getrouwd met Robert en samen hebben wij twee prachtige dochters, Robine en Roos. Ik geniet van mooie ontmoetingen, zinvolle gesprekken en houd van uitgaan. Ik wil voelen dat ik leef!

Daarnaast vind ik het minstens zo fijn om tijd voor mezelf te hebben en de rust op te zoeken. Ik ben een dromer en heb een grote cerebrale fantasie. Ook heb ik een enorme leerhonger en ben ik breed geïnteresseerd. Ik lees dan ook vaak, veel en het liefst vijf boeken tegelijk.

Wat anderen over mij zeggen

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik ontmoet je graag!