EMB-Bloedtest

De EMB-Bloedtest geeft je inzicht in jouw lichamelijke gezondheid, waardoor je precies weet hoe je vervelende klachten kunt gaan oplossen.

Sommige vrouwen lopen een tijd lang rond met klachten zoals vermoeidheid, slecht slapen, buikpijn, hoofdpijn, stress en stemmingswisselingen. Vaak wordt dan gedacht ‘het zal er wel bij horen’. Maar niets is minder waar. Deze klachten zijn in de meeste gevallen op te lossen. Je moet alleen wel even weten waar je het moet zoeken… En daar geeft de EMB-Bloedtest antwoord op.

Wat is een EMB-Bloedtest?

EMB staat voor Energetische Morfologische Bloedtest. Dit is een testmethode waarbij door middel van een vingerprik (capillaire bloedafname) bloed wordt afgenomen. Er wordt met zowel een reguliere- als complementaire bril gekeken naar het bloed. Hierdoor komt vaak extra informatie naar boven en kunnen verbanden makkelijker gelegd worden die zeer waardevol zijn.

Wat weet je precies na een EMB-Bloedtest?

De EMB-Bloedtest geeft je inzicht in vitamine- en mineralentekorten, de werking van je darmen, het immuunsysteem, hormonale klachten, stressreacties, insulineresistentie, diverse intoleranties en meer. Ik ben gecertificeerd om de EMB-Bloedtest bij jou af te nemen en opgeleid tot EMB-Therapeut. Door alle uitslagen naast elkaar te leggen, kom ik snel tot de oorzaak van jouw gezondheidsklachten en krijg je advies hoe je dit kan oplossen.

De o.a. volgende verstoringen van het lichaam kunnen energetisch worden aangetoond:

De EMB-Bloedtest laat zien waar jij aan mag werken om weer klachtenvrij te worden en happy in je vel te zitten.

Hoe gaat de test in z’n werk?

1. Intake

Voorafgaand aan de eerste afspraak, ontvang je van mij een aantal vragenlijsten (intakeformulier, hormonale analyse en gelukshormonentest) en houd jij een voedingsdagboek bij. Deze stuur je naar mij toe voordat de eerste afspraak plaatsvindt. Tijdens de eerste afspraak bespreken wij alvast de eerste bevindingen, eventuele klachten en jouw wensen en verwachtingen. 

2. Vingerprik

Daarna neem ik via een vingerprik wat druppels bloed af en stuur deze naar het laboratorium voor analyse. Daar wordt jouw bloed energetisch gemeten en daar volgt een rapport uit. Dit rapport wordt ongeveer drie weken na afname naar mij toegestuurd.

3. Adviesgesprek

Op basis van het intakegesprek, de door jouw ingevulde formulieren en de uitslag van het EMB-onderzoek maak ik voor jou een persoonlijk adviesrapport met leefstijl en orthomoleculair advies. In dit rapport worden de uitkomsten van het EMB-onderzoek verder toegelicht zodat je het ook altijd kan nalezen en leert begrijpen. Het persoonlijk adviesrapport bespreken wij samen in het tweede gesprek dat ongeveer vier weken na de eerste afspraak plaatsvindt.

Wat anderen zeggen over de EMB-Bloedtest

Wat komt er veel informatie uit de EMB-Bloedtest! Alle puzzelstukjes vielen voor mij op z'n plek nadat Rianne alles had toegelicht. Nu wist ik waar mijn darmklachten vandaan kwamen en wat ik er aan kan doen! Het heeft mij echt gemotiveerd met mijn gezondheid aan de slag te gaan, dankjewel Rianne!

- Anja -

Het is wonderlijk hoeveel er uit de EMB-Bloedtest gehaald kan worden. En hoe het ook zo klopt met mijn klachten. Sommige bevindingen vond ik confronterend maar door de uitleg van Rianne weet ik dat ik dit stap voor stap mag doen en heb ik alle vertrouwen in de aanpak!


- Anouk -

PRAKTISCHE INFORMATIE

EMB-Bloedtest

Basis
284,00
 • Intakegesprek en bloedafname (30 minuten)
 • Hormonale Analyse
 • Gelukshormonentest
 • EMB-Bloedtestrapport uit laboratorium
 • Persoonlijk adviesrapport: uitgebreide toelichting op het EMB-bloedtestrapport, samenvatting van de belangrijkste bevindingen, advies over voeding, beweging, slaap, ontspanning en suppletie
 • Bespreken EMB-bloedtest en persoonlijk adviesrapport (1,5 uur)
 • Zelfstandig aan de slag

EMB-Bloedtest

Uitgebreid
357,00
 • Intakegesprek en bloedafname (30 minuten)
 • Hormonale Analyse
 • Gelukshormonentest
 • EMB-Bloedtestrapport uit laboratorium
 • Persoonlijk adviesrapport: uitgebreide toelichting op het EMB-bloedtestrapport, samenvatting van de belangrijkste bevindingen én uitleg per parameter, advies over voeding, beweging, slaap, ontspanning en suppletie (inclusief supplementenschema)
 • Bespreken EMB-bloedtest en persoonlijk adviesrapport (1,5 uur)
 • Na 6 weken vervolgconsult voor evaluatie en vragen
Populair

“Je krijgt een uitgebreid persoonlijk adviesrapport waarmee je mooie en reële stappen kan maken naar een gezonder leven vanuit innerlijke rust in je hoofd en energie in je lijf. Als je leert begrijpen hoe lichaam en geest samenwerken, ontstaat er een intrinsieke motivatie naar een gezonde leefstijl.” – Rianne

Heb je nog vragen of wil je meer informatie, neem dan contact met mij op via het contactformulier, ik help je graag!

Disclaimer: De EMBtest BV levert intercollegiale consulten o.b.v. een intakeformulier en ingestuurd materiaal. EMBtest BV levert uitsluitend consulten aan aangesloten therapeuten. Het consult bestaat uit verschillende onderdelen. De insturende therapeut is hoofdbehandelaar en bepaalt het verdere beleid. De waarden die weergegeven worden kunnen niet 1-op-1 vergeleken worden met een reguliere bloedtest. Bijvoorbeeld: Voor vitamine B12 kan er regulier een normale waarde zijn, terwijl dit EMB consult een deficiëntie aangeeft. EMBTest BV doet metingen, vaststellingen, onderzoeken en behandeladvies uitsluitend met instemming van de cliënt. Deze vervangen echter niet de diagnostiek, verpleging en verzorging van de reguliere gezondheidszorg. Metingen, bevindingen, onderzoek en adviezen n.a.v. van dit EMB consult vallen onder complementaire zorg. De adviezen die worden geven hebben een energetische en/of holistische insteek. De hiervoor beschreven werkwijze als zodanig is grotendeels niet wetenschappelijk onderzocht en vervangt zeker ook niet het reguliere bloedonderzoek. De suppletie-adviezen die worden gegeven zijn vaak wel wetenschappelijk onderzocht en onderbouwd.